Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Hands-On Training Course on Surgical Anatomy of the Neck, Larynx and Parotid Gland

febrero 7 @ 8:00 am - febrero 9 @ 5:00 pm

* ESTE EVENTO NO ESTÁ ORGANIZADO POR SBORL

Benvinguts a la nostra pàgina web

El Servei d’ORL-PCF del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau proporciona atenció mèdica i quirúrgica als pacients de totes les edats amb problemes de l’àrea de les orelles, nas, faringe, laringe i regió cèrvico-facial.

El Servei ha reforçat l’estructura en tres àrees de coneixement (seccions d’otologia, de rinologia i de laringologia-cèrvico-facial) augmentant el rigor, i la capacitat de solució davant les patologies del nostre àmbit.

Dins les xifres d’activitat del Servei destaquen les aproximadament 15.000 visites/any, les aproximadament 1.000 intervencions/any i més de 1.000 altes/any.

El Servei d’ORL-PCF te tres àmbits de treball: assistència, docència i recerca.

A nivell assistencial, a més de fer tota la ORL-PCF, ha definit grans àrees d’excel·lència:
1. Els tumors i càncers de cap i coll
2. L’otoneurocirurgia i la implantació coclear
3. La cirurgia endoscòpica avançada

A nivell docent el Servei s’ocupa de l’ensenyament de pre-grau a la UAB;  de la formació de especialistes (MIR) i  de la Formació continuada dels ORL amb l’organització de múltiples activitats i cursos.

Finalment a nivell de recerca el Servei treballa com a línia preferent en recerca translacional (en col·laboració amb laboratoris de recerca bàsica) en càncer de cap i coll.

Els especialistes del nostre Servei treballen conjuntament amb altres especialistes del nostre Hospital per oferir el millor tractament pels nostres pacients. Cal destacar la col·laboració amb Oncologia Mèdica, Oncologia radioteràpica, Diagnòstic per la imatge (radiodiagnòstic), Medica Nuclear, Anatomia Patològica, Neurocirurgia, Cirurgia Plàstica, Oftalmologia i Medicina Física-Rehabilitació.

 

 

* Los contenidos de esta Web tienen una finalidad básicamente informativa y dirigida a un público en general. El acceso a esta información, no garantiza que la misma, así como sus textos, gráficos o vínculos, sean exactos o completos. SBORL, no se hace responsable de cualquier cambio que se produzca en dicho evento, para mas información póngase en contacto con la empresa organizadora del evento.

Detalles

Comienza:
febrero 7 @ 8:00 am
Finaliza:
febrero 9 @ 5:00 pm
Categoría del Evento:

Local

Bellaterra, Barcelona
Barcelona, Cataluña 08193 España + Google Map